SSI SCHÄFER A/S i Danmark

Hos SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer vi løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker og værksteder mm. Vi tilbyder manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger til den interne transport samt teknologier til affaldshåndtering. Vi er også en førende leverandør af software til den interne logistik. Med mere end 70 afdelinger og 7 produktionssteder udvikler vi innovative koncepter og løsninger til vores kunder i alle brancher. I den proces former vi fremtidens interne logistik.

Herobild Blog

Blog

Læs
jysk_key_visual_1660_792.jpg

Vores kunder

Læs

NYHEDER

LogiMAT 2022

På standen i hal 1 vil SSI Schäfer vise, hvordan små og mellemstore virksomheder kan semiautomatisere processerne på en enkel "plug & play"-måde og til en fordelagtig pris. Resultatet er, at lager-, transport- og plukkeprocesserne accelereres, at den tilgængelige plads udnyttes mere effektivt, og at ergonomiske arbejdsgange kan garanteres. Byggestenene i disse løsninger er blandt andet førerløse køretøjer, mobilreolsystemer, kanallagersystemer med SSI ORBITER® og SSI LOGIMAT® lagerautomaten, som vil være udstillet på messen.
LÆS MERE
2022_News_Hero_LogiMAT.png

SAMARBEJDE MELLEM JYSK OG SSI SCHÄFER

Perfekt indrettet.

Samarbejde mellem JYSK og SSI SCHÄFER

Vi danskere har et ord, der beskriver en afslappet, komfortabel bolig, hvor man føler sig fuldstændig hjemme. Det kalder vi ”hyggelig”. JYSK bringer skandinavisk design til en stor kundegruppe. Derfor skal logistikken fungere perfekt.

FÅ PREMIUM CONTENT

Er du ansvarlig for et stort omnichannel distributionscenter eller et mindre varelager, giver vi her 5 simple tips, som du hurtigt kan implementere for at øge effektiviteten på dit lager.

DOWNLOAD
premium 5 tips

Vores produkter og løsninger

Vores produkter og løsninger. Produkter og løsninger kombineret med specifik ekspertise inden for skalerbare logistiksystemer fra en og samme leverandør.

Vertical storage lift LogiMAT®

Lagerautomat SSI LOGIMAT®

Læs mere
Container Systems by SSI SCHÄFER

Lagerkasser

Læs mere
WEASEL ® førerløst transportsystem

WEASEL ®

Læs mere
Tire Rack

Dækreoler

Læs mere
Shuttle System Cuby with up to 36 storage levels

SSI Cuby

Læs mere
Produktneuheit 2018: SSI Flexi

SSI Flexi

Læs mere
Manual order picking of barcodes with RFID scanner

Plukning

Læs mere
regalsysteme_foerdertechnik.tif

Rullebaner og transport

Læs mere

HENT MERE INFORMATION

Hovedkatalog


31.8 MB

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?